• 46806
    “biraz geç başladık ama bu arayı telafi edeceğiz. şu anda da bir sıkıntı yok. çalışmalarımız gayet iyi gidiyor. biz hocalar olarak biraz kafamız yoğun. transferlere odaklandık. gayet iyi gidiyor. inşallah erzurum kampına gidene kadar takımı bir seviyeye getirmeye çalışıyoruz. onun için uğraşıyoruz. inşallah o döneme kadar sakatlık vermeyiz. hazırlıklarımız da şu an iyi gidiyor.”

    “antrenman bitiyor, hemen oyuncu izliyoruz, yemeğimizi izliyoruz daha sonra uyuyana kadar oyuncu izliyoruz. havuz gerçekten çok dar. herkes o havuzdan oyuncu almaya çalışıyor. iyi oyuncuları bulmaya takıma kazandırmaya çalışıyoruz ama şu an net bir şey yok. beğendiğimiz oyuncular çıkıyor tabii ama işte maddi boyutu, oyuncuların ailevi, şehir tercihleri gibi bazen sorunlarla karşılaşabiliyoruz. şu an netleşen gerçekten bir şey yok ama var gücümüzle bir an önce oyuncuları aramıza katmaya çalışıyoruz. 6 numara 8 numara stoper ve forvette oyunculara bakıyoruz. çünkü o bölgelerde eksiklerimiz var. başkanımız, yönetimimizle bu bölgelerde arayışımız hızla devam ediyor.”

    “sözleşmesi biten oyuncular var. onlarla ilgili bir istişaremiz olmadı ama dediğimiz gibi şu an sözleşmesi devam eden oyuncular başladı çalışmaya. takımından ayrılacak oyuncular yok. ahmed musa’nın dışında herkes burada. çalışmalara devam ediyoruz, kulübün sözleşmeli oyuncuları bunlar. şu ana kadar bize gelen bir şey yok. olursa da sizinle paylaşırız zaten.”

    “gençlere maçlarda şans vereceğiz inşallah. inşallah faydalanabileceğimiz oyuncular çıkar. kesinlikle gençlere önem vereceğiz. yetenek olarak gerçekten çok iyiler. biraz fiziki anlamda biraz sıkıntılar var. inşallah biz de elimizden geldiğince o sıkıntılarını gidermeye çalışacağız. yeter ki formayı hak etsinler. formayı veririz. yeter o özveriyi, o özgüveni bize versinler”

    servet çetin

    kaynak ve servet hoca ile bağlı son içerikler -

    https://www.youtube.com/...ab_channel=Sivasspor

    https://www.youtube.com/...;ab_channel=Vizyon58

    https://gss.gs/j9G.jpeg
App Store'dan indirin Google Play'den alın