resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 4918
    (bkz: #3619178)

    kendisi hakkında en son 31 mayıs gecesi saat 02.50'de bir şeyler yazmışım. yine benzer saatlerdeyiz, gece yazmayı severim.

    ayrılıkları genel olarak kimse sevmez, hayırlı ayrılıklar bile ilk başta çok üzücü ve yıpratıcı olur. hepimizin hayatında bazı ayrılıkları bazı dönüm noktaları olmuştur. ama bu ayrılıkların en kötüsü doğru düzgün veda edemediğin belki de son kez hava alanında sarıldığın sevgilini bir daha eskisi gibi bulamayacağın türde olan ayrılıklardır, kafanda bitiremediğin sürece o ayrılığı kabullenmek imkansız gibidir.

    fenerbahçe maçının sonlarında bile "ayrılık da sevdaya dahil" modunda takıldım, buruk ama keyifli bir sevinç, aklımda yaşadıklarımız değil yaşayacaklarımız vardı. ıcardi artık galatasaray için bir futbolcudan öte bir ikon olma yolunda ilerliyor, sokakta çocuklar "aşkın olayımmmmm" diye gezerken icardi sevinci yapıyor, eşşek kadar adamlar belki asla dinlemeyeceği şarkıyı hep bir ağızdan söylüyor. son gelen olumlu haberlerden sonra sosyal medyada rakip taraftarlar korkudan tir tir titremeye başladı bile. inanılmaz bir psikolojik üstünlük sağladık 2-3 saat içinde.

    benim gibi hagi'yi canlı izlemiş nesil için o keyifli günler geri geliyor, hagi'yi izleyememiş şanssız nesil icardi'yi izlemenin keyfini çıkarsın çünkü bu adam adını galatasaray tarihine altın harflerle yazdıracak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın