• 116
    taraftarımızın ısrarla deneyip bizi şampiyonluktan etmek istedikleri oyuncu türü.

    emin olun fenerbahçe ve beşiktaş taraftarına da sorsanız onlar da galatasaray yerli kaleciyle oynasın der.

    kale alternatifsiz ve yalnız bir mevki. orada oynayanınızın hep üst düzey olmasi gerekiyor. takım sol beki çok kötüyken sol ön ve sol stoper konumundaki oyuncuların katkısıyla o açığı kapatabilir. forvet gol atmasa kanat oyuncularınız o eksiği giderebilir. defansif ortasahanızın kötü olduğu bir maçta stoperleriniz onun eksiğini kapatabilir.

    ama kaleciniz kovaysa diğer 10 oyuncunuzun hiç biri bu eksiği kaapatamaz. kaleciniz kötüyse tek taktiğiniz yediğinizden fazlasını atmak olur.

    ama bazen koskoca bir seneyi 1 gol az yiyen kaleci kurtarır. bir çoğunuzun hayattaki en büyük travmamız dediğiniz 2020-2021 sezonunda muslera sakatlanmasa muhtemelen beşiktaş averajla şampiyon olamayacaktı.

    bu kadar ayan beyan ortada olan bir şeyi inatla denemeye neden bu kadar istekliyiz anlaması zor. muslera'nın yokluğunda emin olun angelinho değil mevkisinin en iyi sol bekini de getirsek sıkıntı yaşarız. okan hoca bazı maçlarda berkan'ı bazılarında kaan'ı, bazen barışı hatta yunus'u kullanır ama kaleyi soru işaretli bir türk oyuncuya bırakmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın