• 114
    galatasaray'ın taffarel geldikten sonra sadece 2007-2008 sezonunda orkun usak- aykut erçetin ve 2010-11 sezonunun ilk devresinde ufuk ceylan-aykut erçetin ile denediği durum.

    2007-08 sezonunda feldkamp faktörü vardı. yoksa defans dörtlüsü gol yerler korkusundan orkun ve aykut'a geri pas bile veremiyor, topu rakibe kaptırmamak için kendi etraflarında 360 derece dönüyorlardı. biz o sezon sadece 23 gol yedik ama sivas deplasmanında aykut 3 tane çok amatör gol yemişti. ayriyeten de bu sezonu idare etsinler de gelecek sezona bakarız düşüncesi vardı taraftarda. zaten şampiyonlar ligi'nde ön eleme maçına aykut'la çıkıp onun amatör golleri yemesi üzerine rövanşı de sanctis ile oynamıştık.

    de sanctis, leo franco gibi tutmayan kaleciler sonrası 2010-11 sezonu ilk devresinde yerli kaleci fantezisiyle uyguladığımız aykut-ufuk versiyonu yine bizim için facia olunca bu kez hagi, zapata'yı getirmişti. o da leo franco gibi faciaydı.

    sonrası muslera zaten.

    yerli kaleci as kaleci olursa fetret devri kesin gibi. ama bir muslera bulmak da zor. 12 sene kim kesintisiz güven verir?
App Store'dan indirin Google Play'den alın