resim
Alexandru Cicâldău
Takım:CS U Craiova
Mevki:On Numara
Yaş:27
Boy:1.78
Uyruk:Romanya
  • 2134
    okan hoca'nin yeni sezonda düşünmemesine lafım yok. ama oyuncunun kampa goturulmemesi büyük yanlış. alt yapı oyuncularindan, taylan'dan, alpaslan öztürk'ten para olarak bi beklentimiz yok ama kendisi 6.5 milyona aldığımız ve şimdi gönderirken de bonservisinden 3-5 birşeyler beklediğimiz bir adam. bu saatten sonra kendisine 2.5-3 milyon verecek bir takım olsa bile bizle masaya oturduğu zaman 300-400 k gibi komik fiyatlarla masaya oturacaktır. zaten adamı kapının önüne koymuşsun. niye 3 versin ki.
    bu adamı avusturya'ya götürsek ne kaybederdik? sofrada bir öğün yemek, antrenmanda bir yelek fazla olurdu hepsi bu!

    başakşehir haberlerinden bağımsız olarak; bae'de rashica'nin bizdeki performansına benzer performans sergilemiş maç, gol ve asist sayısı olarak. oradaki bir takıma okutma şansımız olabilirdi. ya da romen futbolculara büyük rağbetin olduğu italya'da bir seria a veya seria b takımına bonservisiyle veya satın alma opsiyonu ile gonderebilirdik morutan'da olduğu gibi.

    sneijder'den 10 numarayı alması, kendisine ödenen bonservis,aldığı yüksek maaş ve kötü oynadığında kulübeye cekilmemesi....3 sene önce belhanda nefreti kör etmişti gözümü. devre arasında gönderildiğinde 'ulan şampiyonluk giderse de gitsin, yeter ki şundan kurtulalım' demiştim.
    şimdi bakıyorum benzer nefreti cicaldau'ya besleyen yazarlar var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın