resim
Milot Rashica
Takım:Beşiktaş
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:28
Boy:1.78
Uyruk:Kosova
  • 1290
    milot'a burun kıvıranların argümanı, o kanatta yunus var, barış var, zaniolo var almamız elzem değil. bir kere milot geçen sezon sağ kanat başta olmak üzere, forvet arkası ve solda forma giydi. hepsinde de ortalama üstü performans verdi.

    asıl mevzu ise şu, milot'la birlikte ismi anılan kadromuzdaki isimlerin oyun tarzı olarak milot'la alakası olmaması. yani, milot yerine zaniolo'yu koyduğunuzda oyun sisteminiz tamamiyle değişiyor. ya da barış ile başladığınızda farklı bir şey oynuyorsunuz. hele yunus bambaşka bir olay. bu isimlerin hepsi rotasyonda değerli isimler, fakat size milot'un verdiğini vermeyecekler(zaniolo'yu ayrı tutuyorum zira bu sene onu farklı konumlandıracağız).

    milot'un aldığı pozisyon, geri dönüşleri rakibi kovalaması sayesinde sacha'yı bu kadar ileri çıkarabiliyorsunuz. ve yine milot'un hızlı dönüşleri ile kerem ileride bu kadar özgür oynuyor, dilediği gibi forvetin arkasında geziyor(asimetrik diziliş).

    milot transferini pozisyon bazlı yorumlamak çok çok yanlış. %100 eminim ki okan buruk'un icardi ile birlikte transfer listesinin tepesinde milot var. zira o, hocamızın işini kolaylaştıran ve sistemi çalıştıran bir isim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın