• 353
    her zamanki gibi yavaş giriş yaptığımız dönem. acelesi de yok açıkçası acele transferler yaparak yüksek maaşlar vermektense sabırlı hareket etmek daha mantıklı açıkçası. hem kulüp hem oyuncular açısından karşılıklı memnuniyet esas olmalı. şampiyonlar ligi elemelerinde yapacağımız ilk maçta da sıkıntı yaşamamamız lazım elimizdeki kadroyla.

    takımımızın kilit eksikleri var açıkçası, geçen sezon oliveira'nın sezon sonu düşüşünü gördük hep birlikte. o yüzden ya yerine ya arkasına birinin alınması kesinlikle gerekli ki bence yerine savunma anlamında gerçekten sağlam birini alırsak torreira için önde baskı şansı yaratabiliriz ki canavar gibi pres yapıyor torreira. bundan faydalanmak yararımıza olur.

    zaniolo kalacaksa kanat transferini kendi adıma gereksiz buluyorum. rashica da buna dahil maalesef. ne kadar beğensem de kadroda zaten bir kalabalık var. yunus, barış, morutan ve yusuf demir 4lüsü gayet sağ ve solu yedekleyecektir. paramızı akıllı kullanırız diye umuyorum. morutan ayrılırsa rashica gelsin tabi orası ayrı.

    orta sahada bir kalabalığımız var, kiraya giden oyuncuların çoğunun gönderilmesi gerektiğini düşünüyorum (ne kadar kendisini savunsam ve vazgeçmek istemesem de cica da bu ekibe dahil, hala daha iyisini yapabileceğine inansam da kadro kalitesi açısından kendisi bu dalgalı ve düşük performansını sürdürmeye devam ederse kadroda yer alması imkansız gibi.) ve olası bir midtsjø satışında yedeklere de kaliteli bir yedek alınması gerekecektir. açıkçası paredes ismi dönse de aslında torreira'nın yüksek performansını düşünürsek oraya savunmacı da hücumcu da bir orta saha alabiliriz torreira her türlü diğer rolü üstlenebilecek bir oyuncu gösterdiği performans itibariyle.

    forvet için ağzımı açmıyorum. gün ola harman ola...

    defans için de ne kadar hem boey hem nelsson için bir transfer aksiyonu gelişmediğini de düşünürsek bir satış olmadığı takdirde tek ihtiyacımız sol bek olacaktır ki açıkçası ben sol bekte de kazımcan'ın ilk 11 oynatılmasında büyük bir eksik görmüyorum. kendisini geliştirecektir diye umuyorum ancak eğer okan hoca sol bek istiyorsa kazımcan gayet iyi bir şekilde yedekleyecektir sol beki de. nelsson ve boey gitmedikçe de stoper ve sağ beke bir transfer yapılmasında bir mantık görmüyorum. genç ve potansiyelli oyuncuların alınmasına tabi hiçbir zaman karşı değiliz...

    kale için artık bunu söylerken içim acısa da muslera'nın vadesi dolmaya başladı. ya muslera yerine as bir yabancı kaleci ya da arkasına kaliteli ve muslera sonrası kaleyi devredebileceğimiz bir türk kaleci kadroya katılabilir.

    genel itibariyle henüz bir hareketlilik olmasa da 1-2 hafta içinde 1-2 transfer yapılacaktır ki bunların orta saha ve sol bek transferleri olacağını düşünüyorum. icardi'nin durumu da bence ilk şampiyonlar ligi ön eleme turundan çıkabilirsek ondan sonra belli olacaktır ve ona göre de hazırlığımızı yaparız umarım. bakalım, önümüzdeki süreç bize umarım güzel şeyler gösterir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın