• 39
    son 20 senede altyapının kulübe maliyeti kazandırdıklarından fazladır. yani maddi olarak zarar etmektedir.

    her sene çeşitli yaş gruplarından yüzlerce futbolcuya antrenman yaptır, hoca tut, yemek çıkart. spor ekipmanı sağla, bu çocuklar için psikolog tut, malzemeci tut, doktor tut vs. vs. belli yaşa gelenlere asgari ücret dahi olsa maaş ver. iyi kötü vasat olana profesyonel sözleşme teklif et. sonra 4 sene boyunca her sene kiraya ver ama sözleşme bedellerini kendin öde. aradan bir iki tane vasat oyuncu çıkınca hemen çakal menejerlerin eline düşsün sözleşme uzatmasın vs. vs. en tırt oyuncunun bile sosyal mecralarda 200bin takipçisi var. kendini messi sanıyor. tamam seviyoruz ama altyapı diyince niğde anadolu fk'yi 3. ligde bile tutamayan seviyeden bahsediyoruz.

    tüm bu masraf kalemlerini yıllar boyunca üst üste topladığınız zaman arda'dan da ozan kabak'tan da kazandığınız bonservis'in çok üstünde bir rakam çıkıyor.

    şu haliyle ve performansıyla galatasaray altyapısı, kulübün kurtuluş reçetesi olmaktan ziyade gençler spor yapsın ya da türk futbolunun alt liglerine futbolcu yetişsin diye sosyal sorumluluk projesi olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın