resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 2098
    kendisi 11 nisan 2010 galatasaray diyarbakirspor maci'nda "bazı futbolcu arkadadaşlarına pas atmadığı için" , "geçen sene oynadığı gibi oynamadığı için" ve en önemlisi "artık ruhu ile oynamadığı için" protesto edilmiş. "aklı başında" olan taraftar zaten bunları görüp eleştirir , onu "yönlendirir" imiş.

    vay anasını sayın seyirciler. "zıplayacak" gücü olmadığı halde "derbi" oynayan , isteyen ve almak için bilmem kaç milyon euro'ları gözden çıkarmış onca "dev" kulüp varken bu "rezalet" ülke'de bu "hıyar" taraftar için kalmayı isteyen , 41 maç oynayıp 10 gol 17 asist yapmış olan "23 yaşında kaptan olmuş" bu "çocuk" ruhsuz.

    lanet gelsin sana arda tamam mı ? her maç hat-trick yapmadığın için , her maç 10 asist ile oynamadığın için lanet gelsin. lan sen olmasan olmaz sanki , lan senin yerine ben bile oynarım be ! beni koy ilk 11'e , nerden baksan 2 gol 5 asist ile oynarım maç başı. pehey be arda , ruh yok sende. tabi canım para sende , kız arkadaş sende , sinema bile kapattırıyorsun. olum varya bana bile gerek yok , o taraftar arasından 5 kişi seçsek en az 4 tanesi senden daha verimli olur. pis arda seni , para sende tabi.

    arkadaş sen ne içip yazıyorsun bunları ben anlamıyorum. yok ruhu yokmuş , yok eski arda değilmiş. ulan adam 35 yıl önce mi geldi bu takıma ? bu adam 4 hafta oynamadı lan , 4 hafta'dır yok adam. sen galiba maçları falan izlemeden yazıyorsun , sen hatta maç sonu oynayan oyuncuların listesi falan nedir ona da bakmıyorsun. sen sanıyorsun ki arda hep oynuyor , ne gol atıyor ne asist yapıyor. ya da sen arda sırf 23 yaşında galatasaray kaptanı oldu diye , sırf güzel bir hayatı var ve mükemmel top oynuyor diye anlamsız bir kıskançlık yaşıyorsun. hastalık olum o , psikanaliz bile çaresiz senin bu yaptığın karşısında. pehey be , arda diyor ruhsuz diyor lan. haklı diyor bi de utanmadan protesto eden taraftar için. pehey , bi de "haklı" diye ekliyor utanmadan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın