resim
Kazımcan Karataş
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Bek
Yaş:21
Boy:1.82
Uyruk:Türkiye
  • 867
    5 temmuz 2023 galatasaray hull city maçında oyununu beğendim genel anlamda.
    uzun zamandır beni en çok yanıltan futbolcu olmuştur. altayın neredeyse tüm maçlarını izlediğim için alındığı zaman buna anlam veremediğimi savunma anlamında çok büyük sıkıntıları olduğunu özellikle de ceza alanı içinde çok savruk olduğunu yazmıştım ama çok büyük yanıldım açıkçası. bundan da çok memnunum. öncelikle çok önemli bir artısı var o da fizik. adamda allah vergisi öyle bi fizik var ki az kaslansa yıkamayacağı hücum oyuncusu yok az süratlense geçemeyeceği savunma oyuncusu yok. bu tarz türk genç futbolcuyu bulmak inanın neredeyse imkansız. üstüne üstlük adamın oyun görüşü de var. top ayağına geldiğinde kesinlikle kafayı kaldırıyor. yanında adam varsa ilk oraya oynuyor. içerde adam var diye 40 metreden doldurmuyor.
    tüm bu saydıklarıma ek rakibe karşı sert topa karşı yumuşak. hocası kazımcan bugün ileri çıkmıyorsun ama rakip tek orta açmayacak hatta demarke top almayacak dese rakibe yapışır top aldırmaz, bugün ayağa çıkacaz pas opsiyonu ol dese kendini topa gösterir yok hücumda çoğalacaz dese her pozisyonda bindirir.
    eksik yönü var mı tabi ki var. pozisyon bilgisi zayıf. bence en kolay giderilecek eksiklik. kafası çalışan birine benziyor. kolay öğrenir. ikinci olarakta bi beke göre süratli olsa da çok çabuk değil. ortada ki topa rakipten önce müdahale edemiyor genelde. bunu da geliştirebilir ama çok çalışması lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın