• 862
    öncelikle altyapı oyuncularının hepsi aynı anda sahada olursa sağlıklı fikir vermez.

    (bkz: 5 temmuz 2023 galatasaray hull city maçı)

    biz bugün bildiğin ikinci yarıyı profesyonel bir championship takımına karşı u19 takımımızla oynadık. doğal olarak kimse ne yaptığını bilmiyordu. a takım oyuncularımızla daha dengeli bir dağılım içinde gençlere süre verseydik muhtemelen maç 4-3'e gelmezdi ve kendi yarı sahamızdan çıkabilirdik, ama yine de hiçbir genç oyuncumuz için heyecan duymazdık. çünkü hiçbiri (yalnızca bugün özelinde değil, süre aldıkları tüm maçları hesaba katarak söylüyorum) galatasaray oyuncusu olacak ışığı vermiyor. emin bayram da buna dahil.

    altyapımızda parlayan oyuncu yok. eren'i henüz çok izlemedim, biraz ondan beklentim var biraz da ali fena görünmedi, ama bu çocukları alıp resmi maçta oynatamazsın şu an. jankat altyapı oyuncusu kontenjanını doldurmak için 3. kaleci olabilir. efe için de yorum yapılacak bir durum yok henüz.

    hamza akman yok olup gidecek bir profil; metehan ve baran da ışık vermiyor. birer sene alt liglere kiralamak lazım. olmuyorsa yapacak bir şey yok. mevcut altyapı sistemi çok zayıf ülkede.
App Store'dan indirin Google Play'den alın