resim
Şenol Güneş
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:72
Uyruk:Türkiye
  • 4293
    03/07/2023 tarihinde yapmış olduğu açıklamalardan anladığım kadarıyla zihinsel kontrolünü iyiden iyiye yitirmeye başlamış teknik direktör. aşağıda alıntı içerisindeki açıklamasına istinaden cevabının asla verilmeyeceğini bildiğim birkaç soru soracağım.

    deprem nedeniyle takımlar ligden çekildiği günden itibaren tff'nin aldığı kararlarla ilgili itirazlarının ana argümanı ligin ilk yarısında bjk'nin deplasmanda oynayıp puan kaybetmiş olması galatasaray'ın ise iç sahada iki takımdan da 3'er puan almış olması nedeniyle bir haksızlık oluştuğu iddiasıydı. bu sebeple hatay ve gaziantep'in oynanmış maçlarının tescil edilmemesini talep ettiler.

    1) bu takımlar bütün kayıplarına ve psikolojik olarak tükenmişliklerine rağmen ligden çekilmeseydi, riva'da idman yapıp istanbul'da maçlara çıksaydı galatasaray bu takımlarla deplasmanda oynamadığı için şenol güneş ve bjk yine mağdur olmayacak mıydı?

    2) bjk gibi ligin son haftasında hiçbir iddiası olmayan bir takımla oynadıkları maçta lig 2.liğini kaybeden bir takımın duygusal mastürbasyonu uğruna deprem nedeniyle yaşadıkları ağır kayıplara rağmen hatay ve gaziantep ligden çekilmeyerek küme düşselerdi mutlu mu olacaklardı?

    3) galatasaray ve bjk'nin arasıdaki puan farkının hatay ve gaziantep maçlarında alınacak veya kaybedilecek puanların etki aralağından uzak olduğu açıkça ortadayken şahsen ve kulüp olarak başarısızlıklarını maskelemek için insanlıklarını daha ne kadar unutabilecekler?

    4) geçmişte örneği olan ve mücbir sebeplerle (doğal afet, takım otobüsünün trafik kazası gibi) ligden çekilen takımlar için uygulanan emsal kararların uygulanmasının neden o gün doğru bugün yanlış olduğunu anlatabilirler mi?

    --- alıntı ---
    şenol güneş; bu sene hatay ve gaziantep fk, riva'da idman yapıyor. geçen sene de yaparlardı. bunu söylemekten neden rahatsız oluyorsunuz?
    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın