resim
Şenol Güneş
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:72
Uyruk:Türkiye
  • 4288
    şenol güneş kötü bir insan, kalbi kurumuş, bu net. yüzde yüz haklı bile olsa, azıcık vicdanlı bir insan depremi konu edip bunu söylemez, dili kopar yine söyleyemez. bjk ile tam uyumlu biri gerçekten.

    asporda serdar sarıdağ söylediklerini aklamaya çalışıyordu biraz önce, sosyal medyaya attı suçu. sorulan şey kim bilir neymiş, sosyal medya lafları cımbızlayıp köpürtüyormuş. hayretler içinde izledim adamı. sonra ilgili videoda en başa döndüler. öyle bir soru bile yok. konuyu tff'nin adaletsizliğini güya örneklemek için şenol kendisi açmış ve oraya getirmiş.

    bir kere de yanlış yapan otoriteye veya güçlü birine yanlış yaptı deyin kardeşim. ancak savaş çorlu'yu tebrik ediyorum. "videoyu baştan izlemeden önce söyleyeyim. ne sorulmuş olursa olsun, bunları dememeliydi" dedi.

    ayrıca, 10 saattir ortalık yıkıldı, ne bir açıklama, ne bir özür... bugün kulüp ağlamaklı bir açıklama yapar, "hoca onu demedi de bunu dedi, siz aptallar yanlış anladınız ve siz kötüler hep lafı çevirdiniz " içerikli. oysaki laf da çok netti:

    --- alıntı ---
    şenol güneş; bu sene hatay ve gaziantep fk, riva'da idman yapıyor. geçen sene de yaparlardı. bunu söylemekten neden rahatsız oluyorsunuz?
    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın