resim
Şenol Güneş
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:72
Uyruk:Türkiye
  • 4282
    bunların içi çürümüş cidden başka bir açıklama bulamıyorum. şu hesabı yapmaya bile utanıyorum ama bu iki takımı hesaba katmazsak beşiktaş iç sahada 37, dış sahada 34 puan toplamış. duyan da içeride esmiş, 54 puan toplamış da tüm puan kayıplarını dışarıda yaşamış sanacak.

    öyle olsa bile allah'ın zımbalısı seni, kafana çakmak benzeri bir cisim atıldı, geceyi hastanede geçirdin. battaniyelere sarıp ambulansla hastaneye yetiştirdiler be utanmaz. o felaketten çıkmış, takım arkadaşlarını, yakınlarını kaybetmiş insanlara, dünyası yıkılanlara gidip antrenman yapsalardı derken hiç mi utanmadın?

    bunlara küfretmeden en fazla 5-6 cümle yazılabiliyormuş, onu farkettim. yazık ki yazık.
    hepsini geçiyorum, bizim başımıza gelenleri bunlar yaşasa 100 yıl konuşurlardı herhalde. pandemi patladı, fırtına gibi esen takım bunlarla seyircisiz oynadı. deseydiniz ya madem adil değil bu diye. ulan bir gol averajla şampiyonluk gitmiş, 2 hafta önce ligin en güçlü anadolu takımı nasıl olduğu belli bir şekilde altınıza serilmiş. tamam içiniz bk kaynıyor ama hiç mi utanmıyorsunuz? 1 gol averajla şampiyonluk kaybetseydiniz o maç üzerine, o *** şerefinizin heykelini diker, secde ederdiniz 100 yıl.
App Store'dan indirin Google Play'den alın