resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 21310
    slovenya ligini domine eden albert riera, baş antrenörlük sıfatını almadan önce fatih terim'e telefon açıp yardımcı antrenörlük yapmak istediğini söylemiş ve ekibe katılmıştı.

    okan buruk senelerce anadolu'nun en ücra köşelerinde süründü. elazığ, antep, sivas teknik direktör olarak ilk üç durağıydı. teknik direktör olmadan önce ise 2 yıl boyunca a milli takımın yardımcı hocalığını yaptı.

    arda efendi ise yardımcı hocalığı komple boşveriyor, okan buruk gibi anadolu kulüplerinde de sürünmek istemiyor. ancak 0 tecrübesiyle hem teknik direktör olmak hem de istanbul'da konfor alanından çıkmak isteniyor. bu şartları sağlayan bir tek bir seçenek var. fanatik galatasaray'lı murat özkaya'nın takımı eyüpspor.

    diyeceğim odur ki, kendisi liyakatıyla eyüpspor hocalığına gelmemiştir. eyüpspor'un başkanı galatasaray'lı değil de sıradan bir anadolu tüccarı olsaydı eyüpsor'a hoca olamazdı. anadolu'nun ücra köşelerinde -15 derece idman yapmak da zorunda kalmamıştır. asistanlık yaparak pişmek de istememiştir. armut piş ağzıma düş demiştir.

    işte sırf bu nedenle iyi bir teknik direktör olamayacaktır. andrea pirlo ve fabio cannavaro gibi efsanenin efsanesi isimlerin bile karagümrük teklifini kabul edip pişmeye çalıştığı yerde beyimiz yardımcı hocalık yapmadan, istanbul dışına çıkmadan fatih terim'in halefi olacakmış.

    hehe.
App Store'dan indirin Google Play'den alın