resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 21309
    kendisini sevmem, tv'de görsem kanal değiştiririm filan neyse sorun benim sevip sevmemem değil. selçuk, burak da aynı bakın bu nesil böyle herhalde, hepsi bi şekilde antipatik olmayı başarıp sürekli işin içinde olmak zorunda hissediyor kendilerini. ya kardeşim sevilmediğin, küfür yediğin bir dönem olmuş git bi unuttur kendini 1-2 sene. biz unuturuz türk milletiyiz, ama bunlarda o yok. sıcağı sıcağına antipatikliğe devam.

    bakın bunların hepsinin öykündüğü fatih terim kendini öyle bir unutturur ki, geri dönüşü olay olur. fatih terim amk evinin önünde mobeseye konuşsa haber olur ama aktif olması gereken zamanı biliyor, kabuğunda takılıyor ama bunlarda yok anam. fatih hocalarından en almaları gereken özelliği almamışlar.

    ayrıca sen messi'lerle neymar'larla takılmış adamsın be amına koyim ne işin var tecrüben yokken vasatlığın içinde eyüp'te. git simeone hocanın yanına, gerekirse yamaklığını yap orada biraz takıl bari. barça sonrası her hareketi sakil, her adımı vasat altı. futbolculuğunda kullanamadın o kariyeri bari şimdi kullan, fakat kafa yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın