resim
İsmail Kartal
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:63
Uyruk:Türkiye
  • 740
    fenerbahçe'nin teknik direktörü.
    ben açıkçası fb şartında en doğru kişiyle anlaştıklarını düşünüyorum. çünkü ali koç tamamen taraftar aklıyla kulüp yönetiyor. geçen sene gitmesi gerekmeyen kişi ismail kartaldı. adamı gönderdiler ve jesus'u getirdiler. zira böyle bir fırsat varsa o riske girmeyi tercih etti ali koç. bonservisi vs geçiyorum. sırf 7 milyon euro jesus'a gömdüler. getirdiği çer çöp de cabası. jesus'u getirmeyip ismail kartal ile yola devam etse, kartal'ın teknik direktörlük meziyeti ortaya çıktığında taraftarların neden jesus'u getirmedin tepkisine maruz kalmak istemedi. bu sene de, zaten kongre var. az transfer ister, parası az olur, sıkıntı olursa kovarım diye düşündüğü adamı getirdi.

    ben bu denklemde sadece ve sadece volkan demireli akıllı buldum. hem hatay'ı bırakmadığı için toplum nezninde bir kredisi oldu, hem de ali koçla çalışmayı da istememesi nedeniyle de akıllıca bir iş yaptığını düşünüyorum.

    fener ne yapar? açıkçası yabancı kuralının vuracağı takımlardan birisi de fb olacak. burada en önemli sıkıntıları kaleci. altay ile sözleşme yenilemeleri sonucu, altayın 2. kaleci, irfan can'ın 3. yedek kaleci olacağı bir denklemde, yerli olarak net oynatabilecekleri ferdi, irfan can mevcut. kenardan gelebilecek (arada 11 oynayabilecek) serdar aziz, emre mor ve mert hakan yandaş dışında bir adam yok. bununla beraber defans hatlarına ciddi transfer gerekecek. orta sahada sözleşmesi biten zajc'ın durumuna göre transfer düşünebilirler. görece en sorunsuz oldukları yer forvet hattı olacak, ancak orada da dzeko'ya iyi yatırım yaptılar, ondan da icardi katkısı almayı dileyecekler. işleri kolay değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın