• 310
    şu ana kadar hamlelerin yapılamaması durumu için bence sadece 3. santrforu bitirmemek konusunda eleştirilebilir.

    bence süper ligi dominant bir oyunla şampiyon bitiren takımın her koşulda ön elemeleri geçmesi lazım. geçemiyorsa zaten temelde bir sorun vardır. aslında sadece icardi/gomis'ten mahrumuz gibi bir durum var. rashica yerine oynayabilecek ve geçen sene oynayan yığınla topçumuz var. ki zaniolo gürlemeye geliyor gibi de bir durum var. mertens ve oliveira dinlenmiş ve moralli gelecekler.

    laga luga yapmadan geçmek lazım turları.

    dediğim gibi tek sıkıntı, orijini santrfor olan bir futbolcumuzun olmaması. en azında üçüncü santrforu bitirmek icap ederdi gibi. ki bu transferi illaki yapacağız. evet, elimizde zaniolo var, barış alper var. oynarlar, ellerinden geleni yaparlar. ama henüz "o" değiller. kapanan rakiplere karşı henüz değiller. ki rakiplerimiz illaki kapanacak. kapanmazlarsa zaten dozer gibi geçeriz. ve bizim kapanan rakiplere karşı zorlandığımız gizli bir sır değil.

    belki mertens'e güvenebiliriz. (santrfor olarak değil, oyunu açmak konusunda.) daha çok hücum aksiyonlarına kendisini saklayarak. ki dediğim gibi dinlenmiş olarak gelecek. geçen sene çok eforlu bir oyun oynadı bu adam. illaki fark olur oyununda.

    bizim o karanlık zamanları hatırlayanlar var mıdır? hani santrforsuzluktan kırıldığımız zamanlar?

    bir santrfor transferi iyi olurdu harbiden. ama üçüncü olanı. belki umut nayir mesela. fark oluyor çünkü illaki.

    gerisine bakarız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın