resim
İsmail Kartal
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:63
Uyruk:Türkiye
  • 693
    kendisine nasıl bir kadro teslim edileceğinin en belirleyici unsur olacak olmasıyla beraber; geçmiş iki dönemine kıyasla daha zorlu bir dönemde rakibimizin başına geçen teknik direktör.

    karşısında okan buruk ve şenol güneş gibi lige hırslı başlayacak iki başarılı hoca olacak. geçmişte ismail kartal geçerli sayılabilecek sınavlar vermişti, bu sene hikayenin farklı olduğunu düşünüyorum. benim gözlemlediğim ali koç yönetiminin son senesine hevessiz ve inançsız bir giriş yapmaya hazırlandığı yönünde. transfer listeleri basına sızdığı kadarıyla hep "eh" dedirtecek seviyede. teknik direktör seçimi de buna paralel gerçekleşti. nazımızın geçeceği, bize çok itiraz etmeyecek ve hocam imkanlarımız bu kadromuz bu sen bize bir şeyler yap artık diye camianın yükünü omuzlarına pay edebileceği birini getirmiş oldular.

    geçen senenin yıkıcı etkisi ali koç ve fenerbahçe yönetimini çıkmaz sokaklara sokmuş gibi duruyor. bu kafayla ve planlanan kadro yapısıyla arda güler'i de tutmaları sürpriz olur.

    ismail kartal'a dönecek olursak, bence yine fena olmayan bir performans sergileyecektir ama fenerbahçe sezona geçen senenin aksine şampiyonluk inancı ve umuduyla değil, bıçak sırtı bir sezon potansiyeliyle girmeye hazırlanıyor gibi hissediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın