• 13
    18 yaşında ve 18m. euro piyasa değeri bulunan, bütün avrupa kulüplerinin takip ettiği eliesse ben seghir'in instagramdaki takipçi sayısı 87.5bin, galatasaray'ı beğenmeyen sözleşme uzatmayacağı söylenen a takım seviyesinde daha 5 dk. süre almamış beknaz almazbekov'un instagram takipçi sayısı 114 bin.

    18 yaşındayken ligue 1'de 53 maça çıkmış ardından 11m. euro bedelle ispanya'ya transfer olmuş mohamed-ali cho'nun instagram takipçi sayısı 65.6 bin, kendisinden 1 yaş büyük a takım seviyesinde 5 dk. süre alamamış eren aydın'ın instagram takipçi sayısı 101 bin.

    henüz 19 yaşında olmasına rağmen ac sparta prag formasyıla 111 maça çıkmış ve çoğu scout ekibinin dikkatini çekmiş adam karabec'in instagram takipçi sayısı 29.7 bin, kendisinden 1 yaş büyük olan a takım seviyesinde daha 5 dk. süre almamış, anadolu takımına kiraya gitmem diyen özgür baran aksaka'nın instagram takipçi sayısı 134 bin.

    kimse bu çocuklara değer verilmiyor demesin, altay bizim babamızın takımı mı?
    oranın altyapısından çıkan çocuk gelip bizde ilk 11 çıkabiliyor da, kendi altyapı oyuncumuzu mu oynatmak istemiyoruz?
    bu çocuklara karşı, tablet bilgisayardan video açabildiği için annesi tarafından dahi ilan edilen çocuklar gibi davranmayı bırakmak lazım.
    forma verilmez alınır.
    bir futbolcu iyiyse oynar, yaşa bakmaz bu iş.
    dünya futbol piyasasına kaç tane kırgız futbolcu çıkmış ya?
    galatasaray sana inanmış, sana emek vermiş sen gidiyorsun ben sözleşme yenilemem diyorsun.
    her zaman bu durumlarda kulübe eleştirel bakarım, bu çocuklar oynatılmıyor derim.
    ama el insaf biraz da insan kendisinde hata arar be.
    süleyman luş'un yaşı 22 olmuş.
    milli takımda kendinden daha aşağı seviyede görülen rıdvan yılmaz şu an avrupada, esamesi bile okunmayan kazımcan karataş kulübün gelecek sezon planlamasında yer alıyor.

    herkes biraz hatayı kendinde arayacak, ''beni oynatmıyorlar'' diyerek olmaz bu iş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın