resim
Alexandru Cicâldău
Takım:Galatasaray
Mevki:On Numara
Yaş:26
Boy:1.78
Uyruk:Romanya
  • 2071
    c.ö. ve c.s. olarak değerlendirilen topçumuz.

    bu arkadaş eski takımında 4-2-3-1'de çoğunlukla forvet arkası on numara pozisyonunda oynamış. romanya'da 179 maçta 34 gol 28 asisti var. ortalama 5 maçta 1 gol. türkiye'de 9 aralık 2021'de koronavirüse yakalanmadan önce oynadığı 18 maçta resmiyette 4 bana göre 5 golü var. nerdeyse 4 maçta 1 gol.

    25 kasım 2021 galatasaray marsilya maçı'nda da okan hocanın 4-2-3-1'ine yakın formatta diagne'nin arkasında nasıl çılgın attığını unutmak için özel bir çaba sarf edilmesi gerekiyor.

    hal böyleyken, 24 yaşını yeni bitirmiş, 6.5 milyon saydığımız bu yakışıklı genç arkadaşı desteksiz tu kaka ilan etmek gerek finansal açıdan gerekse sportif açıdan bence son derece mantıksız. hele anonsçunun patlak hoparlörden değişiklik isimlerini tribüne saldığında seyircinin merteeens - oooley, maaataaa amk" homurdanışı daha tazeyken. yusuf demir'e hiç girmiyorum.

    bu sene rotasyonda bulunması gereken, en azından şampiyonlar ligi ön elemelerinde ihtiyacımız olan, her halükarda bir yerlere okutabileceğimiz tapulu topçumuz. yerde madeni 1 euro bulsak sevineceğimiz bir ortamda bu kardeşimizi kötülemenin kimseye faydası yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın