• 241
    eleme maçlarına kadar sol bek ve forvet transferi beklediğim dönem.

    bruno petkovic ile trabzonspor anlaştı diye haberler gördüm. açıkçası tam aradığımız yedek forvet tipiydi. uzun boylu havadan etkili teknik ve çift forvete döndüğünde orta sahandan yetenek eksilmeyecek bir tarzda. trabzon aldıysa yeni cornelius'larını bulmuşlar demektir. cornelius demişken kafamdaki ikinci isim de o. aradığımız yedek forvet tiplemesine tam oturuyor bence. erden bey burada bize nasıl bir sürpriz yapacak bekliyorum.

    ben birinci sol bek tercihinin orta saha transferine bağlı olduğunu düşünüyorum. orta sahaya sert bir isim alırsak angelino, yumuşak bir isim alırsa nuno tavares'e dönüleceği kanaatindeyim. angelino'yu oynatmak için bile sert bir orta saha kovalanır bence. defansta çok büyük sıkıntılar oluşturabilceğini bilsem de angelino büyük akıl koyar hücuma. bu noktada paredes tam aradığımız adam. hem oliveira'nın yapabildiği her şeyi yapabiliyor hem de kaya gibi sağlam defansta.

    paredes ile ilgili tek soru işaretim bu sene çokça yararlandığımız oliveira'nın ceza sahası girişlerini paredes'ten alıp alamayacağımız. bir ihtimal caza sahasına girme rolünü torreira üstlenebilir. o zaman da angelino kaynaklı boş alanları paredes tek başına nasıl kapatacağı soru işareti.

    elemelerden sonra nelsson ve boey'in satılma durumlarına göre yerlerine ikamesi alınır. her halükarda bir stoper daha alınacaktır. ross ve emin'in kiralanmasını bekliyorum. bu stoper türk olursa şaşırmam çünkü ileriye kontenjan açmamız gerekecek.

    dubois ve midtsjö'nün ayrılabileceğini hissediyorum. ikisi de oynamak isteyen topçular. dubois için gelen teklifleri kabul etmeliyiz ama bence midtsjö bu sene kalmalı. oliveira-torreira-berkan-midtsjö'den oluşan orta saha kurgumuzda topu dribbling ile taşıyabilen başka bir oyuncu yok. midtsjö illa oynamak istiyorum diye tutturursa afrikalı bir scout transferi gelmesi taraftarıyım. belçika şampiyonu antwerp'de alhassan vardı mesela. kronik bir sakatlığı yoksa ve piyasası uygunsa denenebilir. mckennie'ler renato'lar falan fazla lüks kaçar bu role.

    8+3'ün devam ettiği ortamda mert müldür'ü kesin isterim. boey gitmese de isterim. bek yedeklerin mert müldür-kazımcan olduğu yerde seni engelleyemezler*.

    rashica'yı ya son gün kiralarız ya da alamayız gibi, norwich oyuncuyu istememizi kendine koz olarak kullanıyor. son güne kalır bu transfer.

    icardi transferi ise bence paredes ve 10 numaraya yapılacak transfere bağlı. paredes'i çözersek aynı uçakla gelirler.

    10 numara transferi ise bence yönetimin şov yapmayı planladığı bölge. bilmiyorum piyasada uygun kim var ama buraya büyük bir isim bekliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın