resim
Sérgio Miguel Relvas de Oliveira
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:32
Boy:1.81
Uyruk:Portekiz
  • 1948
    ligde bize karşı kapanan rakiplere karşı gayet faydalı bir oyuncu. tek topla savunma arkasına koşan oyuncuya pozisyon yaratıyor, yüksek mesafe kat ettiği için rakip ceza sahasının çevresinde dolaşıyor, şut özelliği fena değil, yedirebilirse tehlikeli bölgeden faul de alıyor. daha allah'tan belanı mı arıyorsun diye sorarlar adama.

    evet bu sezonun sonunda mertens'in fiziksel olarak gerilemesi oliveira'yı da kötü etkiledi, ortasahada iki tane ikili mücadele özürlüsü adamı taşımakta zorlandık. fakat burada görevini yapamadığı için değişmesi gereken adam oliveira değil mertens'ti, oliveira sezon başında ne oynuyorsa sezon sonunda da stabil biçimde aynı katkıyı veriyordu. ha, oliveira şampiyonlar ligi maçlarında ezileceği için mümkünse onun yerine de transfer yapıp hem mertens'i hem oliveira'yı yedek bırakmak en güzeli olur ama sadece mertens'i yedeğe çekmemizi sağlayacak bir ortasaha oyuncusu transferi yaparsak en azından lig maçlarında sorun yaşamayız.

    çünkü ligde oynayacağımız 38 maçın 32-33 tanesinde rakipler defans öncelikli oyun oynayıp 0-0'a yatıyor ve oliveira tam bu maçların adamı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın