resim
Sérgio Miguel Relvas de Oliveira
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:32
Boy:1.81
Uyruk:Portekiz
  • 1947
    yanlış transferdi, yollar ayrılırsa mutlu olurum. bunu kötü oyuncu olduğunu düşündüğüm için demiyorum, aksine bence iyi oyuncu. bu sezon da bazı maçlarda çok iyi oynadı ama benim için kendisi özelliklerindeki bir oyuncu okan buruk'un galatasaray'ında iskeleti oluşturan parça olamaz. o yüzden de maliyeti yüksek kalır bu şartlar altında.

    muslera-nelsonn-abdülkerim-torreira-kerem--zaniolo-icardi

    benim için bu sezon özelinde galatasaray omurgası budur. seneye icardi olmazsa bir forvet gelir, zaniolo da umarım mertesn yerine geçer ve form tutar.

    oliveira kadroda kalırsa kesinlikle katkı sunar. oyunu iyi okuyan, zeki, teknik bir adam. ancak rotasyon oyuncusu. rotasyon oyuncusundan kastım yedekten girer değil, yeri gelir 10 maç üst üste 11'de çıkar ama bir torreira değil kendisi. oyun yapısı olarak söylemiyorum bunu, sahadaki rolü, aktifliği, istikrarı için diyorum yoksa torreira gibi savunma yapsın demiyorum. torreira'yı her takıma karşı oynatırsın ya da yazdığım ve takımın iskeleti dediğim isimleri her takıma karşı oynatırsın. mesela gedson bizde olsa ki hala içimde ukdedir, her takıma karşı oynatırsın. ama oliveira her takıma karşı oynatılırsa seni bazen üzebilir ya da tüm düzeni biraz ona göre değiştirmek zorundasın oynatacaksan. böyle bir durum için fazla maliyetli kendisi.

    umarım derdimi anlatabilmişimdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın