resim
Alexandru Cicâldău
Takım:Galatasaray
Mevki:On Numara
Yaş:26
Boy:1.78
Uyruk:Romanya
  • 2043
    geride bıraktığımız senede çok rahat mertens'in yedeği olabilecek bir oyuncuydu. yabancı sayısı yüzünden elden çıkardık. oyuncuya kulüp bulamamak tamamen bizim sorunumuz. arabistan ligine gönderene kadar romanya'ya geri gönderseydik daha iyiydi.

    geçen sene kaç kere yazıldı bilmiyorum ama bu adam özellikle torrent zamanı pozisyonunda kullanılmadı hiç. torrent zamanı çift 8'den biri oldu. görevi pres yapmaktı. ayrıca torrent'in basın toplantılarından birinde emre kılınç'ı azarladığında anladığımız oyuncuların pozisyonlarını terk etmesi yasaktı. boş koşu yapmak için bile. cicaldau'nun ana özelliği boş koşu yapmasıdır, hatlar arasına sızabilmesidir. buradan da torrent'in ne kadar kötü bir taktisyen olduğunu anlayabiliriz.

    hoca zamanı ise şöyle bir durum oluştu. iyi oynadığı dönem bu zamana denk geliyor zaten, özellikle avrupa maçlarında. çünkü avrupa'da ayağımızda top tutmuyorduk ve hep koşu atan adamlara atıyorduk. lig maçlarında ise gedson üzerine kurulan takım gedson'suz oynamak zorunda kaldı. gedson'a verilecek görevler cicaldau'ya kaldı.

    ilk geldiği dönem +15 satış yapabileceğini düşünüyordum. 2 sene kaybetti, artık o düzey bir transfer yapabileceğini düşünmüyorum. kendisi için değerlendirecek bir plan kurulmadığı sürece aldığımız paraya da satmamız çok zor. açıkçası kendisinden kar mı edeceğimiz zarar mı yazacağımız tamamen okan hoca'nın ellerinde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın