resim
Sérgio Miguel Relvas de Oliveira
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:32
Boy:1.81
Uyruk:Portekiz
  • 1944
    sezonun başlarında daha ilerde konumlandığı için tehlikeli şutlar çekiyordu, hatırlarsanız şanssızlıktan direkleri dövdüğü birçok şutu vardı.

    sezonun ilerlerleyen bölümlerinde gerek mertensin yaşı gerek illerdeki baskıda doğru kişinin toreirra olduğu gerçeği ile daha geride konumlandı ve defansif anlamda kerem'in açıklarını kapamaya gayret etti.

    bu yukarıdaki örnekler bu adamı değersizleştirmez, tam tersi kendi adıma daha da değerli kılar, bence bu değişikliğe ayak uydurması kendisinin egosunun olmadığının kanıtıdır yoksa ben ilerde oynayıp şut çekmek istiyorum, her frikikte topun başında ben olmalıyım diye tribe girebilirdi, hatırlayalım koca sezon yedeği olmayan bir iki oyuncudan biri kendisi.

    rica ederim elimizdeki değerleri iki paralık etmeyelim, küstürmeyelim ve hemen değersizleştirmeyelim, biz bu adama yatırım yaptık ve ilk sezon karşılığını da aldık.

    ikinci sezonunda ise kendisini yedekleyerek daha az yorulmasını sağlamamız gerekir ama ben eminim ki önemli maçlarda sahada kendisini görmek isteyeceğiz.

    takım adına en büyük temennim yeni transferler ile arkadaşlık ortamının bozulmaması, bunun yanında rekabetin artması.

    not: eleme maçlarına kadar as transferler yetişmez ise ayağına bakacağımız bir iki topcudan biri bu arkadaş olacak hatırlatırım...
App Store'dan indirin Google Play'den alın