resim
Sérgio Miguel Relvas de Oliveira
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:32
Boy:1.81
Uyruk:Portekiz
  • 1943
    iki kaliteli transfer haberi alan taraftar tarafından topun ağzına konulmuş futbolcumuz. önümüzdeki sezon 3 kulvarda oynayacağımızı düşünmeden parades getirip kendisini yollamak isteyenler var. sezonda yaklaşık 50 maçı parades oynasın değil mi? seneye hem ligi hem şampiyonlar ligini beraber tökezlemeden götürmek için birden fazla kaliteli isme ihtiyaç var. mesela emre can haberi çıkınca 'torreira varken ne gerek var' diyenler hangi kafadalar çok merak ediyorum. yaz başından beri herhangi bir 6 numara haberi için de bu goygoyu yaptılar.

    erden timur'un ufkumuzu açtığı vizyonumuzu geliştirdiği yerde bazı taraftarlar ve gsli yorumcular bunu çok yanlış anlayıp oyuncu beğenmemeye başladı. bu çok tehlikeli ve kibirden başka bir şey değil.

    evet, seneye sergio büyük ihtimal yedek kalacak. benim gibi ortasaha fetişi birine göre 433 formasyonda iyi bir 8 numarayla birlikte 3. ortasaha olarak da oynayabilir. ligde hala rahatça oynayabilir. yani sergio tamamen kizaga çekilecek bir futbolcu değil. geçen sene bize izletemediği tek şey frikik golleriydi. sergio'nun aldığı maaşa da itiraz edenler 13. biten sezonun ardından şampiyon olmanın bazı bedelleri olmalıydı. bu tip oyuncuları o enkaz kadronun üstüne anca bu şekilde getirebiliyorsun. çok şükür ki o kadar para harcayıp fb gibi olmadık. uzun lafın kısası, eldekileri kötülemenin bir anlamı yok. sergio, mertens bu sene takimi şampiyon yapan ve aslan payını hakeden oyunculardi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın