resim
Lincoln Cássio de Souza Soares
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:45
Boy:-
Uyruk:Brezilya
  • 2703
    medya lincine ve taraftar satışına maruz kalmıştı. maddi olarak verilen sözlerin kendisine tutulup tutulmaması yönetimin problemi. sözleşme imzalarken profesyonel olan futbolcular saha içinde amatör oluyorlar. neyse asıl sıkıntı adama sahip çıkılmadı. şimdilerde çok övülen(!) ama saha içinde her türlü pisliğin mimarı olmuş olan volkan demirel, durduk yere hem de bizim sahamızda lincoln 'ü dövdü. dayak yiyen lincoln volkan ile aynı cezayı aldı. onur sahibi hiçbir sporcumuz (parada profesyonel sahada amatör) volkan 'a haddini bildiremedi. zavallıca korktular. tüm medya ve taraftarımız lincoln 'ün volkan 'a küfür ettiğini söyledi. golü attık ama anında volkan adama saldırdı. bu adam ne arada küfür etti? 1 tane kamera görüntüsü çıkmadı küfüre dair. volkan zaten sürekli kavga edip ahlâksızca işler yapan adamken, suçlu lincoln oldu!

    ayrıca sanırım ankaraspor maçı idi. lincoln top sektirdi diye erdoğan arıkan ve futbolcular tarafından darp edildi. o maçtan sonra şeytan rıdvan lincoln 'ü suçladı. taraftarımız o tuzağa düştü. erkek(!) olan hiçbir futbolcumuz da takım arkadaşına sahip çıkma onurunu gösteremedi. halbuki benzer hareketleri alex ve roberto carlos da yapmıştı ama onlar alkışlanmıştı.

    değil lincol! şimdiki icardi olsa yine aidiyet duymaz.

    ben o dönemde takım arkadaşına sahip çıkmayan hiçbir futbolcuyu affetmiyorum. volkan sonradan, baros, sabri, hasan şaş, arda vs. saldırdı. şimdi deprem nedeniyle ağlaması umrumda değil. milletin anasına avradına küfür ederken çok mutlu idi.

    neyse konu volkan 'a döndü. açıkçası lincoln 2008 şampiyonluğunun mimarıdır. gençlerbirliği maçında attığı golü fb tvden dinlemiştim. orada o maçı alıp sinyali çakmıştı. kendisini izlemek büyük keyifti. sadece ona hakketiği gibi davranamadık ve onun yerine deplasmanda oynamama sözü verilen elanoyu aldık. elano ise tam komedi idi. hagi snaijder arası karanlık dönemi aydınlatacak tek kişi idi lincoln ama olmadı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın