resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 6965
    takımımızın başındayken taraftarımızın hışmına uğramış eski teknik direktörümüz. östersunds maçlarından sonra kendisinin ve ailesinin havuz başında elinde bir bardak bira ile çekilen gizli görüntülerinin altına 'takımı elendi, kendisi sefasını sürüyor' tarzı haber türk spor basını tarihinin ilklerinden biridir. bu eşi benzeri olmayan haberi takiben stadyumda tek tük fatih terim bayrakları gözükmeye, 'bu takımı bu yönetemez, bize terim gerek' diye taraftarlar giderek çoğalmaya başlamıştı. ligler başladığında geri sayım için kronometreye basılmış, tudor'lu hiç bir galibiyet ağız tadı ile kutlanamamış, 'bu maç önemli değil, önümüzdeki hafta görelim bakalım, asıl test maçı önümüzdeki hafta' diyen taraftar bir ara gemi azıya almış '7-14 önemli abi, oradan çıkamaz' diyerek takımı aleyhine iddiaya bile girmiştir.

    -pre ve -post fatih terim dönemlerinin en önemli özelliği olan linçciliğe karşı tudor doğru reaksiyonu gösterememiş ve kariyerinin en büyük hatalarından birini yaparak, basın toplantılarında muhabirler ile takışarak (mağlup olsaydık burada en az elli kişi olurdu!) bardağı iyice taşırmıştır.

    ayrılık günü geldiğinde havalimanında bulunan bir avuç muhabire 'cadı avı bitti, cadı yandı' diyerek mezalimi özetlemiştir. uçağı florya üzerinden geçerken tesislerde antrenman yapan eski takımı ligde liderin bir puan gerisinde ikincidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın