• 791
    chelsea'nin usulen yaptigi bastan sona usulsuz olmasina ragmen nufc'nin ve chelsea'nin beraber ayni ligde olmasina goz yumuluyor. alinan rusvetin miktarini hayal bile edemiyorum. su an cok tatli geliyor arap parasi, keriz kekledik diye dusunuyorlar ancak amerikanin basina gelen avrupa ve ingilterenin de basina gelecek. yeni nesil araplat egitimini amerikada aldi, hala ayni sekilde bencil ve dik kafalilar ancak siyonistler gibi hangi koseleri kapmalari gerektigini ogrendiler. avrupanin temel degerlerinde soz sahibi olmak icin her seyi satin aliyorlar.

    usa'de bildiginiz tum populer kultur dergi/ internet yayinlarinin hepsinin sahibi suudiler. gorunen bir yahudi genc is adami ancak yatirimcilari direkt prens. peki ne yapti bu populer kultur yayinlari? su an amerikanin basina musallat olan woke ve lgbt+ isleriyle cancel culture bunlarin pompalamasiyla bu hale geldi. (ılk baslatan obama'dir ki obama tarihin en igrenc baskani olabilir, beyaz ve hristiyan kulturun icine dinamit atip yakti) elde ettikleri sey kendilerine dokunulmazlik getirirken, queer against islamophobia diye pankar cikiyot mesela pride yurusunde, ya da musluman ve yahudilere ekstra imtiyaz taniniyor populer kultur urunu olarak, beyaz hristiyanlari seytanlastiriyor.

    kulturel marksisizmin bir urunu oldugu dogru. ancak bunu besleyenler siyonist ve arap paralari.

    mesihin geri donusunun beyaz avrupanin ve hristiyanligin dagilmasiyla gerceklesecegine inanan orthodox yahudi hahamlarin son 15 yillik aciklamalarin bakarsaniz hepsi avrupaya olan multeci gocunden ve araplarin bizimki gibi ulus devletre penetre etmesinden ne kadar memnun olduklarini gorursunuz.

    konuyu biraz dagittim. kisacasi araplarin paralilari daha kurnaz hale geldi, daha fazla guc ve itibar istiyorlar. bunu yaparken de klasik bir arap ozelligi olarak ellerinin degdigi tum degerleri yok ediyorlar.

    2bin yillik sumer imparatorlugu bile, o sirada museviligi ortaya cikarmamis yahudiler ve araplar yuzunden yikilmistir. once duzensiz goc, sonra sistemin yetmemesi ve cokmeye baslamasi, sonra arap ve yahudilerin isyan edip gul gibi medeniyetin icine etmesi.

    daha sonra kafasi biraz daha hizli calisan yahudiler sumerlerin dinlerinden ogrendiklerini ayni sekilde kitaba dokup museviligi ortaya cikarmis, biraz daha yavas kafasi calisan araplar once binlerce yil tasa taptiktan sonra onlar da ayni yola gidip islami ortaya cikarmis. onlardan binlerce yil once tek tanriya inanan biz turkler ise biraz savas zoru, biraz da salaklikla onlarin ipiyle kuyuya inmisiz.

    chelsea diyorduk... bize iki iyi oyuncu versin, sonra mumkunse kume dussun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın