resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 3779
    kendisinin 2 lafından 1'i direkt yalan, diğeri de şüpheli olan eski galatasaray başkanıdır.

    dursun özbek'e tepki olarak seçilen mustafa cengiz'in ffp içerisinde kulübü, fırtına sonuna o veya bu şekilde getirmesi ona bu kapıları açmıştır. yoksa, arkasında kimse olmadan, işsiz, güçsüz adamı kimse bu kulübe başkan yapmazdı.

    galatasaray başkanı demek, lafının ağırlığı olması demektir. kastettiğim transfer veya futbol takımının başarısına dair verilen sözler değil. çok isteyenler için dursun başkan ile kendisinin ilk dönemini kıyaslayalım.

    1- dursun başkan ilk döneminde kendisinden on kat daha yanlış transferler yapmıştır ve başarısız olmuştur. ben dursun başkanı tv programlarında kanal kanal gezip, sürekli birilerini suçladığını hatırlamıyorum.

    2- dursun özbek florya ile ilgili daha önce de 'değerlendirme yoluna gidelim' dedi ve gitti. gelen parayı kırdırıp, istediği takımı kurdu. 'mecidiyeköy'e şunu yapacağım' dedi, yaptı. burak elmas, '100 milyon dolarla geldim' dedi, rica minnet erden timur'a sponsorluk kitledi. kitledi diyorum, çünkü erden timur dışında adam dahi bulamadı, ki erden timur'u da bulacak kapasitesi yok. erden timur duruma acıyıp kendi önermiştir büyük ihtimalle.

    3- pilot takım ile ilgili süslü cümleler kuran burak elmas, niğde anadolu yatırımı ile galatasaray'ı rezil etti. o saçma sapan şehirdeki, saçma sapan takım, bizi andıran armayı bal'a kadar düşürdü. yurt dışındaki pilot takımı da bir galatasaraylı yöneticinin cüzdanına kitlemeye çalıştı herhalde, onu da beceremedi. halbuki galatasaray mulheimin başına neler geldiğini, en sonunda nasıl kapatıldığını bilmesi gerekirdi.

    bilgisi olmadan fikri olangillerden bir başkandı. kendi fikirlerine gereğinden fazla değer verdiği için ve bir de tv'da görünmeyi çok sevdiği için bir avuç inciri berbat etti.

    seçildiği süreçte burada yazar değildim, veya herhangi bir sosyal medya platformu üzerinden kendisini desteklemedim. ama destekleseydim de, bunun bir önemi olduğunu düşünmüyorum. burası fenerbahçe spor kulübü değil, taraftarın veya yazarların fikirleri, yazarların burada kendini önemsediği kadar önemli de değil.

    kulübümüze üye olan insanları, taraftarın yönlendirmesiyle konum alacak kadar küçük gören yazarlara selam olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın