resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 3776
    kendisinin ismini okuyunca ya da resmini görünce aklıma tansel taşanlar, erinç bilican falan geliyor. kazan dairesi severek takip ediyorum. o dönemde de takip ederdim. bu isimler sonra biz de yanıldık, böyle olacağını tahmin etmedik falan dediler ve ben samimiyetlerine inanıyorum. herkes hata yapar hiç önemli değil. ama sonuç burak elmas deyince yine de onların ismi gözümün önüne geliyor. başkanımlar, yağlamalar bazlamalar, cicaldau alınca ooooo müthiş transfer, cicaldau hayalet casper gibi oynamasına rağmen ilk haftadan başkanıma ters gitmemek için "cicaldau'yu yine çok beğendim abi bugün" yorumları falan.

    işin özünde ise başkanımı ipleyen yoktu. mustafa cengiz ile sürekli sürtüşen fatih terim'in sazı tamamen alacağı yönetimin burak elmas olduğunu düşünenler boş yere başkanım çekmedi ona. b.elmas bahane fatih terim şahaneydi aslında onu destekleyenlerin parolası. ancak işte ironi nedir diye soran gençlere bu olayı anlatırsınız. fatih terim'e full özerklik verecek diye desteklenen elmas, terim'i çok yanlış bir şekilde gönderdi. zamanlama açısından değil belki ama gönderiliş biçiminden büyük ayıp edildi fatih terim'e.

    boey ve nelsson gibi transferlerin altında imzası olsa da burak elmas galatasaray tarihinin en kötü başkanı olarak anılacak. ama bence onu galatasaray tarihinin en kötü başkanı yapan unsurlar terim'i göndermesi değil terim sonrası dönemde yaptıkları. torrent, gedson transferi, ışıtan gün'ün çığrından çıkması ve niceleri.
App Store'dan indirin Google Play'den alın