resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Galatasaray
Mevki:On Numara
Yaş:25
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 1691
    transfer konusu iki boyutlu düşünülmesi gereken futbolcumuz.

    ilk durum satmadığımızı düşünelim. takımımızın şampiyonlar ligine katılma ihtimali var ama bunun için 3 tane ön eleme geçmesi lazım. hepsi geçip gruplara kalırsak eğer zaniolo'nun satılmamasının ekonomik açıdan problem yaratmaz. hatta sükseli bir performans ile serbest kalma bedelini karşılatabilir. bu iyi senaryomuz. kötüsüne geçersek kaldı ve gruplara kalamadan elendik. bu durumda kazanılacak para önemli ölçüde azalacak. yalnız yine göstereceği performans ile dikkatleri çekebilir. bir diğer kötü durum ise zaniolo'nun iki bacağından ağır sakatlıklar yaşamış olması ve bu durumun tekrarlama ihtimali. bu işte en istenilmeyen durum.

    diğer ihtimal ise 25-35 aralığında bir meblağa satılması. bunnj günümüz kuruyla 500 ila 800 milyon lira arası yaptığını belirtmem lazım. şu ekonomik kriz ortamında bunu elinin tersiyle itebilmek bence mümkün değil. ayrıca buradan gelecek para ile milot rashica'nın bonservisi alınabilir, sol bek ve orta saha transferi de çözülebilir. ayrıca 15 milyon yatırım yapıp önemli ölçüde kâr da yapmış olursun. bunun yanında önce marcos do nascimento teixeira marcao, şimdi nicolo zaniolo, sacha boey ve victor nelsson gibi isimlerin satışı avrupa'da önemli liglere transfer olmak isteyen futbolcular için önemli bir geçiş noktası olmanı sağlar.

    her iki durumunda enine boyuna düşünüp değerlendirilmesi lazım. uzun vadede hangisi daha çok kazandırır doğru karar vermek gerek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın