• 7656
    ekşi sözlükteki başlığında şöyle bir entry debeye girmiş, paylaşmak istedim.

    --- alıntı ---

    türkiye'nin en büyük ve en başarılı kulübüdür. gül baba'dan, ali sami bey'den, tevfik fikret'ten doğmuştur. ali sami beylerin, hasnunların, metinlerin ahvadı, bu ülkede hem sporun, hem irfanın ecdadır.
    bakmayın siz şimdiki 2000 sonrası doğumlulara. şu an terör örgütüyle, yok mhk ile tff ile başarılılar dediklerine. bunlar da tıpkı abileri, babaları gibi gs başarıları görerek büyüdükleri için, e bide sosyal medya zamanı herkes her şeyi yazabiliyor, utanma arlanma bilmedikleri için saldırıyorlar sürekli.

    dedim ya abileri de babaları da böyle büyüdü diye. gidip sorsunlar bakalım büyüklerine gs 96/00 arası nasılmış diye. bugün geçtim gs taraftarını, rakipler bile biliyor ki 2001 senesinde hedef şampiyonlar ligi şampiyonluğuydu. yaşı geçmiş bazı taraftarlar emre-okan ve fatih terim'i bu yüzden pek sevmez mesela. içlerinde hep kanayan yaradır o kadro devam etse cl alırdık diye. ama bunlar mesela "abi haluk ulusoy sayesinde şampiyon oldular" yazarlar. yazsınlar, çocuktur neticede.

    bugünkü fb mali kongresinde ali koç 2006 denizli maçı için çok acayip nasıl olur falan diyor. aklı sıra şimdiki yeniyetmelerin eline koz verip bakın bunlar fbyi bölüyor bana destek olun diyecek. biraz akli melakeleri yerinde olan birisi 05/06 sezonu takım karşılaştırması yapsın baksın. ya da o denizli maçının özetini izlesin. appiah, alex 50 tane gol kaçırırken gs mi suçlu? ama olsu ali koç taraftara yeni oyuncak verdi, 2-3 ay oyalansınlar dedi.

    3 temmuz 2011. bakın davaya girmeyeceğim bile, tutturmuşlar bizim önümüz kesildi. önü kesilen fb 3 temmuzdan 1 ay sonra fransa gol kralına 12 milyon euro verdi sezon başı reyes, forlan ve devre arası shaqiri konuşuluyodu hatırlarsınız. taşak geçiyolardı "çarşıdan aldım shaqiri eve geldim necati" diye. o sezon ligde playoff'la son maç ne tesadüf ki kadıköy'de fb-gs maçıydı. semih kale dibinden muslera'ya nişanlamasa, dia aptal gibi kırmızı görmese süsleyeceklerdi her yeri. fb durdurulmaz, biz çok güçlüyüz diye. e noldu? gs kupayı alınca terör gücü oldu. sahaya girdiler, stadı yaktılar, polis arabası yaktılar, benzinlik yaktılar sonra devlet bize gaz sıktı dediler.

    mehmet ali aydınlar'la, yıldırım demirören'le, nihat özdemir'le kupa kazandı galatasaray. sorsan tff hep bizim sahi noldu haluk ulusoy?

    2016'ya kadar tek bir fenerliden fetö lafı çıkmadı, tek bir fenerli gs fetö sayesinde şampiyonluk kazandı demedi. ne zaman ki devlet tarafından terör örgütü oldukları tescillendi bunlar dedi ki burdan yürüyelim. aziz yıldırım'ın "4.yıldız muhabbeti" saçmalıktır lafı mevcut, 2014 şampiyonlukları sonrası "4.yıldız yükleniyor" tweetleri hala mevcut, ali koç'un "ilk defa şampiyonlukta rakibimizden geriye düştük" lafı mevcut açın izleyin. ama olsun, fb taraftarına oyuncak lazım. oynasınlar.

    biz de oynatıyoruz yıllardır. şirazeleri kaydı. logo değişttirdik koca camiaya.
    geçen sene 13.olan, şampiyonluğunu imkansız gördükleri takım cumhuriyetin 100.yılında şampiyon oldu. bu gurur ve onura sahip olabilecek tek bir takım vardı ve oldu. o takım 2 hafta önce de sami yen'de dansöz niyetine çağırdı feneri. ama akıllanmıyorlar. akıllanmasınlar.

    artık kabullensinler. yok z kuşağını kaybettiler, yeni nesil feneri tutmuyor diyolar ya hani 50+ üstü old fenerliler bile bunların saçmalıklarına dayanamayıp maç falan izlemiyor artık. fb başkanı gs başkan yardımcısına bile eşit değil.

    şunu da bilsinler, hep bahane buldukları, asla başarısızlığı kabullenmedikleri, herkesin düşman olduğunu zannettikleri son 30 yılda, 90larda koyduk avrupa şampiyonu olduk, 2000lerde koyduk 3.yıldızı aldık, 2010larda koyduk 4.yıldızı aldık, 2020lerde de koyup 5.yıldızı alacağız.

    ve bir ihtimal yine avrupa şampiyonluğu alacağız. çünkü hedefimiz o. 118 yıldır değişmeyen ve değiştirilemeyecek armaya yıldız eklemek değil. armayı tüm dünyada gururla taşıtmak, türkiye'nin medar-ı iftiharı olmak. ve hep olduk.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın