resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Galatasaray
Mevki:On Numara
Yaş:25
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 1655
    kendisi senelerce formamızı giysin diye alınmış bir futbolcu değildir.

    bir fırsat doğmuştur ve piyasasının çok altına takıma katılmıştır. alırken de amaçlanan şey kısa vadede satıp 20 milyon eu kar elde etmektir. nitekim futbolcu da aforoz edildiği ortamdan ayrılıp kendini bulabileceği bir takıma gelmek istemiştir. ancak onun da niyeti avrupa'daki büyük rekabete geri dönmektir. zaten sözleşmesi de buna göre hazırlanmıştır.

    35 milyon eu'ya satılırsa türk futbol tarihinin en muazzam hamlesini yapmış oluruz. yarım senede 20 milyon eu kar ve benzer durumdaki futbolcular için de büyük bir referans. ayrıca türk takımlarının futbolcu satış çıtasını da epey bir yükseltecektir.

    kalırsa çok etkili bir futbolcu izleriz.
    eninde sonunda yapılması hedeflenen satış gerçekleşirse de ulaşılmaya çalışılan muazzam başarıya en kısa sürede ulaşmış oluruz.
    kalırsa sanıyorum ki şampiyonlar liginde piyasasını juve'den real madrid'e falan çıkarır zaniolo. zaten tam real madrid'e yakıştırdığım bir futbolcu. giderse de italya'nın en büyüğüne gitmiş olur.

    dolayısıyla satışı kimse için tabu olmamalı. satışının istenmesinin muhasebeci taraftarlıkla alakası yoktur. benficacı, portocu gibi saçma sapan yakıştırmalarla da alakası yoktur. aslında satışı bir vizyon işidir. malum dünyanın en iyi tacirleri yahudilerdir, tam bir yahudi ticaretidir bu, satışıyla ortaya koyulan vizyonun meyvesini de toplamış olacağız. futbol hayatını sekteye uğratacak tarz sakatlıklara yatkın bir futbolcu zaniolo. dolayısıyla hızlıca elden çıkarmaya hiç soğuk değilim. icardi gibi takımın temel taşı olmuş bir futbolcu da değil. gidişi sahadaki kurgumuzu da bozmayacak. gelecek para eminim erden timur tarafından çok iyi şekilde kullanılacaktır. sadece serbest kalma bedelini tam olarak almak lazım bu futbolcunun satışında.
App Store'dan indirin Google Play'den alın