resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Galatasaray
Mevki:On Numara
Yaş:25
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 1643
    galatasaray üst aklının nasıl iyi yönetildiğini gösteren futbolcudur.

    yani şunu anlatmaya çalışıyorum;

    fenerbahçe altyapısından arda güler ismi yetişti ve şu an bütün herkes çocuğa resmen tapıyor. nefes almasını bile öven toplulukla karşı karşıyayız. yalnız şöyle bir şey var, bu arda güler 17.5 milyon euro'ya serbest kalıyor. bir diğer deyişle dünya futbol tarihine yepyeni bir bakış getiren ve tarihin en iyisi olabilecek arda güler'e biçilen değer 17.5 milyon euro!
    0'a alıp 17.5 milyon euro'ya satmak büyük başarı ama en büyük başarı değil.

    niye?
    çünkü zaniolo örneği var. adamı 5 sezona yayılmış eşit taksitle 15 milyon euro'ya aldık. üstelik martta transfer ettiğimiz oyuncunun ilk taksidini de kasım da ödeyeceğiz. serbest kalma bedelini de 35 milyon euro yaptık.
    bazı kulüpler söylenene göre 25 milyon euro teklif etmiş. yani şimdi satsak elimize beleşten 25 milyon euro geçecek. tüm taksitleri bir anda bitirmek istesek de elimizde 10 milyon euro kalıyor! eğer serbest kalma bedelini verirlerse de, taksitlerden arındırılmış bir şekilde elimizde 20 milyon euro kalıyor!

    bu oyuncunun 11 mart 2023 galatasaray kasımpaşa maçında galibiyet golümüzü atıp, 4 haziran 2023 galatasaray fenerbahçe maçında fener'e 2 gol sallayıp morartması da cabası.

    rakibin, altyapısından çıkan isimle övünürken, tek bir hamleyle ondan çok daha fazla para kazandıracak bir oyuncuyu almak, nereden bakarsanız bakın muhteşem bir transfer başarısıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın