• 7678
    kendilerini komik duruma düşürmeye devam eden kulüp.

    formalarında yeni beş yıldızlı logo çerçeve içi olacaktır. çerçeve dışına yanıltıcı olmasın diye 3 yıldızı koymaları lazım yoksa yine yanıltıcılıktan ceza yerler. olacak sana toplamda 8 yıldız.

    ne yaparlarsa yapsınlar, tff’den eski şampiyonlar payını 19 şampiyonluk üzerinden alacaklardır. galatasaray ise 23 şampiyonluk üzerinden alacaktır.

    ayrıca şöyle bir durum var. galatasarayın önümüzdeki yıl 24. şampiyonluğunu alırsa, isterse 25. şampiyonluğu ekletip 5. yıldızı alma hakkı var. şöyle ki ulusal lig oluşturulup avrupa kupalarına takım gönderilen 1959 yılından itibaren yıldız alma miladı (galiba tffnin kurulması gibi bir şart da vardı) başlıyor. bütün avrupa aynı kriteri kullanıyor. işte burada, uzman istismarcı ve yaygaracı kulüp bjk, 1957 ve 1958 yıllarında bölgesel sayılabilecek bir ligin şampiyonu olan bjk’nin avrupaya yollandığını iddia ederek masa başında yıldızlamaya baz teşkil edecek 2 şampiyonluğu kazanmıştır. aynı durum 1956 yılında da olmuş ve bölgesel sayılabilecek ligi şampiyon bitiren galatasaray avrupa şampiyonasına gönderilmiştir. beşiktaşın bu hakketmediği halde aldığı 2 şampiyonluğa karşı çıkan galatasaray, kendisi ile çelişkiye düşmemek için, başvursa alacağı bu şampiyonluk için bu zamana kadar başvurmamıştur.

    işte fb’nin 5 yıldız saplantısının sebeplerinden biri budur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın