• 7670
    armasını beş yıldızlı olarak güncelleyerek tescil ettirmesinde çok ciddi mantık sorunları bulunan spor kulübü. şöyle ki, mevcut yıldız sistemi ligin halen mevcut statüsüne yöneliktir ve her beş şampiyonluk için bir yıldız şeklinde tff tarafından kabul edilmiş olup tüm kulüpler de bunu kabul etmiştir.

    ligin mevcut statüsünden önceki birtakım ulusal şampiyonluklar yıldız sistemine dahil olmadığı gibi yıldız karşılıkları da belirsizdir ve tartışmaya açıktır. eski şampiyonlukların statü gereği belki yedi tanesi bir yıldıza karşılık gelmeli, belki de üç, bunda genel bir mutabakat var mı? yok. fenerbahçe kulübü sırf canı öyle istediği için bunların hepsini bir tutuyor.

    bu durumda, teorik olarak tüm kulüpler canının istediği başarıyı armasının üzerinde “yıldızlaştırabilir” hem de sonsuz sayıda.

    icardi’nin takımımıza transferi bence bir yıldıza karşılık gelmektedir. ben öyle düşünüyorum. hatta fener’e yüzüncü yılımızda koyduğumuz türkiye kupası da emirates cup zaferiyle beraber düşünülürse bence toplamda bir yıldızdır. bu hesaba göre hemen armamızı güncelleyelim :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın