resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 4290
    ben hala bu transferde bizi zorlayacak sayılı kulüp olduğunu düşünüyorum. biri uğur karakullukçu'nun söylediği lens. ligue 1'i ikinci bitirdiler, cl'ye gidecekler ve teklif yapmışlar. yine de icardi'nin lens ve galatasaray arasında kalırsa 55-45 gibi bir oranda bize kalacağını dedi ki mantıklı. fenerbahçe'nin bir şekilde yoklama çekeceğini düşünüyorum ama o da cl yok çok çok zor. real madrid, bayern gibi takımların çok yanaşacağını sanmıyorum. en büyük sebep wanda. icardi'nin hikayesine bakarken okan hoca'nın wanda kaynaklı iznini falan da göreceklerdir. o izinleri almanlar falan zor verir. hem kendileri hem icardi bence farkında. milan deniyordu; ama orada da inter'in özel madde koydurduğu yazıyor. ne derece doğru bilemem. öyleyse oraya gidişi de yaş.

    esas sıkıntı dün erden timur'un da işaret ettiği suudi arabistan. dengelerin içine ediyorlar. şaka gibi paralar dönüyor. ama orada da wanda istemiyor haberleri döndüğü gibi icardi'nin cl inadı var. umarım o paralara yelkenler suya inmez; ama inse de kimse kızmaz adama.

    yani hem büyük takımlar hem de körfezle alakalı en büyük engellerden biri wanda yengemiz. bizim bazı keskin sirke taraftarlarımızın profiline küfür falan döşediği wanda olmasa icardi buraya gelmeyeceği gibi es kaza gelmiş olsa bile şu an real, bayern falan gitmişti bile. bakın ihtimali vardı değil net o kalibrede bir takım bitirmişti. keza körfezi hem mauro hem wanda'nın istemediği yazılıyor. oraya o paralara gitmezse de wanda etken.

    wanda şu ana kadar derin gs ajanı gibi çalışıyor. filmin sonunda bizde kalırsa wanda'ya rağmen değil büyük ölçüde wanda sebebiyle olacak. o yüzden yengemizin canım yengemizin profil altına kalp falan atalım arkadaşlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın