• 46647
    ayhan akman: "torreira, inanılmaz sempatik. arkadaşlarıyla inanılmaz bir kaynaşması var. bir futbolcunun onu sevmediğini düşünemiyorum. sempatik, cana yakın. futbol ve karakter olarak atom karınca gibi her yere yetişiyor."

    "ıcardi insan olarak çok dürüst, çok sevecen bir oyuncu. açık sözlü, kuyruğuna basarsanız karşılığını verir. oyuncu olarak hiç girmeyelim bile zaten. harika bir oyuncu."

    "nelsson; biraz soğuk, biraz içine kapanık ama sahaya çıktığında elinden gelen bütün savaşçılığını ortaya koyan tam bir defans oyuncusu. tam bir stoper karakteri. kuzeyli savaşçı."

    "rashica, keşke daha önce gelseymiş. gecikmedi de ama tam sınırda yakaladık. çok iyi bir oyuncu. çok seviyorum. eşi ve kayınpederi türkçe'yi senin benim gibi konuşuyor."

    "boey, sezonun en çıkış yakalayan oyuncusu. müthiş bir sezon. bu kadar çıkış yakalamayı her oyuncu yapamaz. hâlâ da yükseliyor. karşısına kim çıkarsa çıksın fizik üstünlüğünü alır. içine kapanık. çok az konuşur."

    "abdülkerim, oynayarak geldi ama buradaki baska diğer yerlerdeki baskılara benzemiyor. her maç 3 puan alacaksınız. şampiyon olacaksınız. maçı kazansanız bile iyi oynamadığın için eleştirilebiliyorsun. 2 atsan neden 3 atmadın diye soruyorlar. oyuncuları ilk birkaç maçı üzerinden yargılamayalım. abdülkerim, marcao'dan sonra bize ilaç gibi geldi."

    "kerem'in bu performansı şapka çıkarılacak bir performans. üçüncü ligden gelip her sene böyle üstüne koymak her yiğidin harcı değil. müthiş bir performans. daha da oturacak oyunu."

    barış alper, henüz kendini aşmadı. bu aşmamış hali. topla kararlarda bazen sıkıntı yaşıyor. onu da oynayarak aşacak."

    "oliveira, business bir adam. maç içinde çok konuşan, oyuncuları yönlendiren lider bir oyuncu. merkezde oynadığı için oyunu yönlendirmeyi seviyor."
App Store'dan indirin Google Play'den alın