• 7635
    gerçekten üzülüyorum hallerine. sonuçta çevremizde yakın bir çok arkadaşımız var fenerbahçeli olan. o kadar kötü yönetiliyor, o kadar saçma sapan kararlar alınıyor ki; uzun yıllara dayanan bu beceriksizlik taraftarını da vasata alıştırmış durumda. hatayı asla kendinde aramayan, tff/mhk/hakemler/gs'lı basın mensupları ile kavga eden, ali koç'un sağlam borç batağına sokmasından dolayı, kendisine rakip çıkaramayan bir camia. bir de adını sanını bilmediğimiz teknik direktör zenginleştirici onlarca futbolcu, galatasaray eskileri, tek sezonluk performans göstermiş büyük yıldızlar! ana transfer stratejisi olmaya devam ettikçe üstüne vizyonsuz teknik direktör tercihleri, kendi içlerinden fatih terim çıkarma çabaları derken daha da dibe vuracaklar.

    bu bizim işimize geliyor ancak bir açıdan da gerçekten yoruyor bizi. onlar vasata alıştı, gittikçe daha da vasatlaşıyor ve biz de bu vasatlıkla mücadele etmek zorunda kalıyoruz. hayır "bak galatasaray böyle yapıyor biz de bunu yapmalıyız" deseler yine silkinecek kendilerine gelecekler ama onu da yapmıyorlar. bjk desen anç'nin oyuncağı olmuş durumda.

    uzun lafın kısası senin rakiplerin böyleyken gelişmek ve yükselmek çok daha zor oluyor. ülke içi rekabet artmadıkça, oyuncularımızın sezon boyunca oynadıkları zor/mücadeleci maçların sayısı sadece avrupa maçlarıyla sınırlı kaldıkça yapmak istediğimiz gelişimi gerçekleştirmek çok daha zor oluyor.

    işin özü bunların vasatlığında, bizim şu anki vizyonumuz ile ilerlemeye çalışmak, bataklıkta gül yetiştirmeye benziyor. hakkımızda hayırlısı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın