resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Aston Villa
Mevki:On Numara
Yaş:24
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 1566
    ailesinin yapmış olduğu paylaşımlara bakaraktan, geçmişte çok ciddi bir depresyon yaşadığı anlaşılan oyuncu.

    mesela denk geldiğim paylaşımlarda genel olarak gülmesini özlediklerini, hayattan artık zevk almasına sevindiklerini ve bu anı çok beklediklerini falan söylüyorlar. bu da geçmişte ciddi ciddi hayattan kopma noktasına geldiğini gösteriyor.

    şimdi ise resmen gülücükler saçıyor. hem takım içerisinde hem de taraftar nezdinde kabullenildiği için ekstra çalışıyor. düşünün ya, 16 mayıs 2023 istanbulspor galatasaray maçında görmüş olduğu kırmızı kartın özrünü 4 haziran 2023 galatasaray fenerbahçe maçında 2 gol atarak diledi. böyle sahiplenmiş, böyle değer vermiş işte bize.

    bu sahiplenmeyle birlikte yaz kampı görmüş, ekstra yüklemeler yapmış bir zaniolo bizi uçurur. basında çıkan 25-30 milyon euroluk teklifler elbette ki kulağa hoş geliyor ama böylesine bir oyuncuyu bulmuşken, en az 1 yıl daha etinden sütünden faydalanmak gerekiyor. çalışmayı sürdüren bir zaniolo, şampiyonlar ligiyle birlikte 40-45'leri bile görebilir. o yüzden takımlara veya kişilere verilen sözler yoksa, zaniolo asla satılmamalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın