resim
Juan Manuel Mata García
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:36
Boy:1.70
Uyruk:İspanya
  • 910
    galatasaray'a yolu düştüğü için sevindiğim, çok geç düştüğü için üzüldüğüm bir oyuncu.

    chelsea mata bambaşkaydı arkadaş. sanırım çoğunluk manu ile özdeşleştirdi mata'yı fakat chelsea mata cidden bambaşka bir mevzu, istatistiklere de yansımıştır bakılabilir. bence 30 yaşında buraya yolu düşse hagi gibi bir katkı verebilirdi mata. gerçekten topçunun tillahıydı, underrated kalmıştır bana göre her zaman.

    bizle pek bir anısı olmadı, yine de şampiyonluk yolunda golleri olması hoşuma giden bir detay. ayrıca çok karakterli adammış, "benim adım mata, ben yedek oturmam!" şekli bir çıkışı asla olmadı. aksine kulüpte herkesle ilgilenen, çalışanlarla arası çok iyi olan biri olduğu söyleniyor.

    ilerleyen yıllarda kendisini önemli makam ve ya mevkilerde görebiliriz. yakışır da mata'ya, görkemli kariyerindeki tek eksik olan lig şampiyonluğunu galatasaray çatısı altında yaşadı, bu onu galatasaray ailesinin bir parçası yaptı bence. önemli yerlerde önemli görevler aldığı zaman, galatasaray'dan bahsetmekten çekinmeyecek bence bu adam. kendisinin bunu yaşaması bence güzel oldu, yolumuzun kesişmesi de güzel oldu, hem bizim tarihimize bir dünya yıldızı adı daha eklendi hem de mata'nın kariyerindeki tek eksik tamamlandı.

    her şey için teşekkürler juan baba, özellikle chelsea döneminde hastandık, karakterini de iyi ki tanıdık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın