• 126
    maç sonrasına sıkıştığı için biraz anlayabilmekle birlikte eleştirilecek noktalar vardı bence fakat ben sadece rahatsız olduğum 2 şeyden bahsetmek istiyorum kısaca bu kutlama özelinde.

    1- akman kardeşlerin diğer gençlerden ayrı gelmesi büyük yanlış. babalarının adı o çocukları diğerlerinden ayırmıyor veya bu şampiyonluğa daha fazla etki etmiş hale getirmiyor. ekstra anonsla gelmeleri kesinlikle yanlıştı.

    2- özellikle icardi ile birlikte platformun orada öyle bir insan kalabalığı oluştu ki kimse bir şey anlamadı gördüğünden. topçuları bile göremedik doğru düzgün. bir kişi de demedi ''bir ayrılın, takımı bir ayrıca temiz görüntüleyelim.'' diye. icardi'nin gelişini, kupanın kaldırılışını falan kimse görmedi insan selinden dolayı.

    son olarak şu topçuların teker teker çağırıldığı kısımla ilgili bir şey söylemek istiyorum. 11-12 kutlamalarında yaptığımız bir uygulama tekrar gelmeli. futbolcular forma numarası falan değil verdiği katkıya göre çağrılmalı. hem heyecanı yükseltecek hem de herkes için daha güzel olacak. yusuf demir, torreira'dan sonra çağrılmamalı mesela sahneye. önce gençler, sonra pek forma şansı bulmayanlar, sonra rotasyonda katkı sağlayanlar en sonda da sezonun yıldızları ki tempo yavaş yavaş yükselsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın