resim
Arda Güler
Takım:Real Madrid
Mevki:On Numara
Yaş:19
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 881
    fenerbahçe'nin yetenekli genci. heyecan uyandırmasını anlayabiliyorum. yeteneksiz, çok iyi değil falan demek komik olur. bizim ülkemizde çok sık çıkmayan yeteneklerden. biraz erken havalara girmiş gibi bir izlenim veriyor sadece. hocasıyla atışması vs. fakat öyle bir fenerbahçe'de oynuyor ki çok da anormal bulmuyorum bir yandan. yetenek seviyesi o kadar düşük ki fenerbahçe'nin arda'yı hem parlatan hem de inceden şımartan bir etken.

    gelelim konumuza, yani 4 haziran 2023 galatasaray fenerbahçe maçına. bu maçta arda'ya ne yapıldı? belki bir tık sert oynamışızdır, bir de nelsson'un yarım yamalak attığı bir omuz var. medyanın ve fenerbahçelilerin abarttığı şeye bakın. onlar bu el bebek gül bebek kafasıyla devam etsinler. bizim takım en doğrusunu yaptı. oyun olarak da doğrusunu yaptık ki arda rezalet oynadı. kazımcan tarafından cebe indirildi. arda için de doğrusu bu. bu tarz oyunları, atmosferleri yaşaya yaşaya öğrenecek oynamayı. yetenekli topçu bu maçta dayak da yer, her türlü sindirilmeye de çalışılır. bu işin normali budur.

    taraftar da biraz makara yaptı o kadar. faul olduktan sonra boş kaleye vurduğu top ağlara gidince biraz eğlendik arda ile. kaldı ki galatasaray futbol takımı da taraftarı da daha fazlasını da yapar, istediğini de yapar. size ne amk? yok gençmiş, yerliymiş, milli hazineymiş... galatasaray taraftarı milli hazine bekçisi mi? biz oraya sarı lacivert gelen formaya düşmanız. içinde genç varmış, yaşlı varmış, yerli varmış, yersiz varmış bizi ilgilendirmez. bir dahakine çocuk değil adam getirin o zaman. ders olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın