resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 4530
    yani geçen sezon başında sacha boey gitmek isterken, 'tamam madem istemiyor, ucuza gitsin ama bir sonraki satış bedelinin yüzde 50'si bizde kalsın' demiştim.

    bunu söylerken de o zamanki teknik direktörümüz olan çay kompedanının aksine bu çocuğun potansiyeline inanıyordum.

    şimdi geçen sezon başı sacha boey'in istekleriyle, mostafa'nın istekleri arasında parallelik kuruluyor, ancak uzaktan yakından alakası yok.

    özel hayatına dikkat etmediği yazıldı, çizildi. adam burada karim hafez'le ev tuttu, karısını mısırdan getirme zahmeti bile göstermedi. o evde neler döndüğünü bir allah biliyor.

    bu zibidiyle fatih terim euro 2022 izledi, santrafor nasıl oynamalı öğrensin diye. 2 hafta sonra psv maçına çıktı, rakibe asist yaptı.

    gideceğim diye tutturdu, 'sie' dedik, fransa'ya gidiyorum diye çıktı, uçaktan geri döndü.

    nantes'a gönderdik, orada da her türlü sorunu çıkarttığı için opsiyonuyla da satamadık.

    şimdi şl ön elemelerinde elimizde santrafor yok, adam 'ben gelmeyeceğim' diyor. paşam, 'toulouse'a gitmek istiyormuş'. getirsin opsiyonunu toulouse, verelim seni. fiyatın belli, neyi kovalıyorsun sen?

    sacha boey'un profesyonel yaşamı ve vaddettikleri ile bu arkadaşın uzaktan yakından alakası yok. bu arkadaşın göreceği maksimum seviye galatasaray. bunun yetenekleri ile değil, mentaliyle ve karakteriyle ilgisi var.

    o yüzden önerim şudur, bunun kontrat bitişi ne zamansa, o zamana kadar bu arkadaşı alt yapıya gönderin. 2 yıl boyunca yatsın orada, 27 yaşında nereye istiyorsa gitsin.

    sen kimsin de, koskoca kulüple dalga geçiyorsun?
App Store'dan indirin Google Play'den alın