resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 21280
    öyle sıradan çinko karbon yeteneklerden değil has yeteneklerden birisiydi arda turan. türk futbol tarihinin yetiştirdiği en özel isimlerdendi. türk futbol tarihinin en kariyerlisiydi de. atletico madrid, arda'nın olduğu dönemde cidden sükse yapıyordu avrupa futbolunda. şimdiki halinin fersah fersah önündeydi yani.

    özel hayatı her zaman çalkantılı oldu. kavgalar, aşklar vs. bunda tabi geçirdiği çocukluğun da etkisi vardı. sinem kobal* meselesi bile köpürtüldü de köpürtüldü. siyasi görüşü ise tamamen kendi bileceği iş. benim etrafımda ailemde de aynı siyasi görüşe sahip birçok insan var. siyasi görüşlerinden dolayı cidden insanlara yüklenilmesi saçma. herkesin doğrusu farklı oluyor işte.

    eyüpspor başlangıcı iyi bir başlangıç olmadı ama zamanla kendisini geliştirip daha iyi seviyelere gelecektir. bir şeyin farkında olması gerekiyor. futbolculuk için doğuştan bir yeteneği var fakat teknik adamlık çok başka meziyetler istiyor. bunları tek tek analiz edip geliştirmesi gerekiyor. başarının sırrı burada yatıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın