• 7591
    kendilerini zeki milleti salak sanan kulüp. mahkeme kararı yok, tff kararı yok. şeylerinin keyfine göre 5 yıldızlı formalarla çıkamazsınız maçlara. 5 yıldızlı resmi forma bile bastıramazsınız. adamın birinin babası zengin diye hukuk da ses çıkarmıyor bu zorbalığa. tff sallamıyorum ayağına susuyor.

    çıkın konuşun kardeşim. bak fenerbahçe, senin istediğin şey akla mantığa hukuka aykırı kardeşim deyin. 2 tane mahalle maçıyla kazandığın kupayı ben profesyonel ve deplasmanlı lig şampiyonluğuyla bir tutamam deyin. senin dediğin gibi yaparsak 100 yılda 350 tane şampiyon çıkarmış oluruz, böyle saçmalık olur mu deyin.

    bunlar susunca bu fener denen uefa'nın şikeci ilan ettiği kulüp de tepesine çıkıyor iyice. galatasaray'ın da hukuk nezdinde bu başvuruyu takip edip artık gündemden düşürmesi lazım. konu cevapsız kalınca iyice azıttı bunlar. valla ben gülecek bir şey bulamıyorum bu zorbalıklara. 12 yaşındaki çocukların yaptığı mızıkçılık bu. koca koca adamlar bu palavraları millete inanarak anlatmaya çalışıyor hala. çoluk çocuk sahibi, torun torba sahibi insan ya bunlar. hiç utanmaları da yok. böyle saçma sapan şeyleri isterken yüzleri de kızarmıyor.

    uefa nezdinde, şike yaptıklarında affedersen, ffp'nin amına koyup, sevgi limit tanımaz diye duygusallık sıçtıklarında ne alakası var lan deyip ceza vermezsen, böyle olur. bu şımarıklığın sonu yok ki. artık amatöre düşmüş ya da kapanmış kulüpleri bünyelerine katıp onların da 1959 öncesi başarılarını kendilerine isterler. işgal kuvvetleriyle yaptıkları dostluk(!!!) maçını kazandıkları için şeref madalyası isterler. yetmez onun için de yıldız isterler. bir yerde siktir çekmezsen bu işin sonu gelmez.

    5 yıldızlı logoyu tescil ettirmişler de tff buna uymak zorundaymış. 5 yaşındaki çocuk mantığı lan bu. iyi o zaman herkes kafasına göre logosuna yıldız koyup tescil ettirsin. konyaspor'un ne eksiği var. koysun 7 yıldız tescil ettirsin. en çok yıldızlı takım benim desin. fener kimmiş inanamayan logoya baksın desin. böyle mantık olur mu?
App Store'dan indirin Google Play'den alın