resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:Kawasaki Front.
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 6139
    ne olursa olsun 23. şampiyonluğumuzda önemli payı vardır. icardi öncesi seferovic'in patlak çıktığı dönem bize çok önemli puanlar kazandırmış, daha önemlisi yönetimin ve okan hocanın ömrünü uzatmıştır. sadece sezonun başında değil, dünya kupası dönüşü icardi'nin sakat olduğu dönemde de yine sahneye çıkıp büyük bir katkı sağlamıştır.

    1. hafta antalyaspor deplasmanı, 3. hafta ümraniyespor deplasmanında son dakikalarda attığı gollerle bize 6 puan kazandırdı. devamında gaziantep maçı ve kasımpaşa deplasmanında yenik durumdayken attığı gollerle beraberliği yakaladık ve maçları da kazandık. kupa arasından sonra içerdeki istanbulspor maçında 2 golümüzü de atan isimdi, ankaragücü maçında da galibiyet golünü atan isimdi.

    bu adam 2017 yazında geldi; rekor kırdı, gol kralı oldu, şampiyon yaptı. geçen sezon çok travmatik bir dönemde devre arasında geldi, çok önemli katkılar sağladı. bu sezon bunca yıldız şu bu derken 37 yaşındaki haliyle şu katkıyı sağladı, şampiyonlukta önemli pay sahibi oldu.

    bazı yanlışları olmuştur ama ne olursa olsun kendisine büyük saygı duyuyorum. dolayısıyla güzel bir vedayı da hak ediyor bence. en azından gomis özelinde bir taşkınlık asla çıkmamalı kutlamalarda. ileride gomis denilince herkesin aklına güzel zamanlar, şampiyonluklar ve o klasikleşmiş sevinci gelecek. eyvallah dede.
App Store'dan indirin Google Play'den alın