resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 9922
    ilginç bir adam.

    atakan kurt'un youtube kanalında felipe melo ile olan bir anısını anlattı. anı şöyle:

    melo 2014-2015 sezonunun ilk yarısındaki mersin idman yurdu maçından önce hamza hoca'ya geliyor. hocam 3 sarı kartım var. önümüzdeki maç gençlerbirliği maçı, sonra beşiktaş maçı var, ben bugün kart görüp gençlerbirliği maçında cezamı çekeyim beşiktaş maçında oynayayım mı? gençlerbirliği maçında bana kart gösterirler, beşiktaş maçında cezalı duruma düşmek istemiyorum diyor. açıkca bugün bilerek sarı kart göreyim mi diyor. hamza hoca da cevap olarak diyor ki gerekirse sezonu 3 kartla tamamla, ben senin kart görmeni istemiyorum, gençlerbirliği maçı da beşiktaş maçı da 3 puan, beşiktaş maçında da cezalı olsan yerine bir arkadaşın oynar, bilerek kart görme diyor.

    bu anı üzerine atakan kurt peki noldu hocam diye soruyor ve cevap: kart görmedi ve o sezon çok az kart görerek devam etti.

    açtım baktım. melo o mersin maçında sarı kart görüp gençlerbirliği maçında cezalı duruma düşmüş*. beşiktaş maçında da sahaya çıkıp golünü attı zaten. bu maçlardan sonra ilk 11 çıktığı 9 maçta da(fıtık ameliyatı yüzünden maçları kaçırmıştı) 7 sarı kart görmüş *.

    hamza hocam anlattığın hiçbir şey doğru değil yahu. unutuyor musun acaba? yoksa neden yanlış eksik anlatasın ki? bilemiyorum gece gece şaşırttı beni eski şampiyon hocamız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın